Runt din trädgård med en träterrass

 

Du tillför julstämning till din trädgård genom att välja ett trädäck. Detta naturmaterial passar perfekt in i din trädgårdsväxtlighet. I den här bloggen kan du läsa mer om fördelarna med vagnar och de bästa materialen att använda för dem.
Fördelar med däck
Den stora fördelen med plattformen är att skapa en sorts plattform som hänger på marken. När det regnar torkar träden bra. Dessutom, till skillnad från en gräsbevuxen trädgård, ger däck dig alltid en stadig yta. Kortpaket är också väldigt enkla att skapa själv, om de är lite bekvämare.
Vanlig skog för terrasser
Lövträ är bra för däck. Detta trä är extremt hållbart och mycket motståndskraftigt mot insekter och svampar. Välkända lövträd inkluderar ek och meranti. Du kan välja douglasgran, men den är inte lika stark som lövträ. Så småningom kan sprickor, sprickor och revor uppstå. Douglas Par är dock billigare än lövträ.
Tall och gran används också mycket som rotbeläggning. Dessa träslag är billiga, men de håller inte lika länge som lövträ och douglasgran. När du köper ställningar till däck är det bäst att välja impregnerat trä. Det skyddar också träet från yttre skador.
Se till att välja en trofé med profil som fungerar i din trädgård. Självklart vill jag inte halka på däcken. Du kan till exempel välja en halkfri profil eller lameller med fina ribbor. Dessutom gör man ett tak intill altanen så att golvet inte blir blött? Därför är en slät bräda ett alternativ.
Dedikerad däckbult
Underskatta inte typen av bultar som används för att installera däcken. Du måste hålla i många av dessa skruvar. Det rekommenderas att använda speciella rostfria skruvar. Du kan också välja förzinkade skruvar, men de kan rosta med tiden.
Använd gärna en däcksskruv med platt huvud så att den gömmer sig bra i träet. Med delvis skruvade skruvar behöver du inte förborra träet om du inte vill bygga ett trägolv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *