Häckväxter

Förutom enskilda häckväxter som kan fortsätta växa i din häck har vi även ett brett utbud av färdiga häckar på Haagplanten.net. Dessa häckar levereras i önskad höjd. De har redan beskurits till en rak häckform och det finns en biologiskt nedbrytbar pappbehållare runt rotklumpen som kan gå ner i jorden med växterna.

En färdig häck kostar visserligen lite mer än några lösa häckplantor, men du får mycket bekvämlighet tillbaka. Vill du veta mer om fördelarna med en färdig häck?

Genast en häck på önskad höjd

Det är ett känt problem för många trädgårdsmästare: du har hittat de perfekta häckväxterna för din trädgård, men de behöver tid för att nå den höjd på vilken de är lämpliga för häcken. Med långsamväxande häckväxter som idegran och japansk järnek tar detta självklart ett tag, men väntetiden kan också vara ett problem om folk väljer häckväxter med något högre tillväxttakt.

Om du vill plantera en insynsskyddshäck i din trädgård är det att föredra att häcken skyddar dig så snabbt som möjligt från insyn. Välj då inte direkt staket: en färdig häck är mycket snyggare och ger resultat lika snabbt.

Köper du unga häckväxter av en viss höjd av oss kan häcken vara något lägre efter första beskärningen. En färdig häck levereras dock direkt på den höjd du tänkt dig. Vill du ha avskildhet i din trädgård så snart som möjligt? Välj då en färdig häck på 1,80 meter eller högre. Du behöver bara lägga detta i jorden på leveransdagen och din trädgård är omedelbart skyddad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *